kedd, november 16, 2010

2010.11.19.: A Deaf Company bemutatja: SZÜLETÉSNAPOK* ÉJSZAKÁJA 2.0 @ Pub Fiction Club

A november elérkeztével ismét konstatálhatjuk, hogy megint egy évvel öregebbek lettünk… Viszont aggodalomra semmi ok! Ez azt jelenti, hogy újra itt a SZÜLETÉSNAPOK ÉJSZAKÁJA! Egy újabb jeles dátum, amely kénytelen elviselni az összesereglett Deaf Company legénységet, és annak baráti kötelékét. Az utóbbi években híressé (és hírhedté) vált hangfalpusztítós Streako születésnapok után úgy döntöttünk, fülnek eresztjük a SZÜLETÉSNAPOK ÉJSZAKÁJA fedőnevű akciónkat, amely a hattagú csapatunk 4 jeles tagját hivatott ünnepelni egy füst alatt, világrajöttük évfordulói alkalmából.

Idén, a második felvonás esetében azonban a sors is rátesz egy lapáttal (nem akarunk lemaradni mögötte!)… A Reecoba néven minimalizáló Igor Do’urden, a minimalista melódiákat kordában tartó Khristian K, a balatonparti transzformer Face Shop, valamint a zalaegerszegi tech-nikus B-Squit vendégkvartettből is csatlakozik hozzánk egy szülinapos, mégpedig a „kekszes” személyében. Akik pedig az ünneplés mellékhatásaiként kivetkőznek magukból: az ötletgazda Streako, a hiperaktív andy, a „túlméretezett” Bourne, és a furfangos kismókus Bridgend. Ez már több a sok(k)nál? Minden bizonnyal, de mi ezt abszolút nem bánjuk!

2010. november 19-én tehát újra az önfeledt bulizásé a főszerep. Ami megnyugvást adhat számunkra: a soproni Pub Fiction Club egy stabilan álló épület, a felturbózott italkészlet pedig türelmetlenül várja a második SZÜLETÉSNAPOK ÉJSZAKÁJA aktív résztvevőit! :)

Mindenkit szeretettel várunk, ünnepeljünk együtt!



2010.11.19.: A Deaf Company bemutatja: SZÜLETÉSNAPOK* ÉJSZAKÁJA 2.0 @ Pub Fiction Club Sopron

Dj-k:

REECOBA aka IGOR DO'URDEN ( Lebensfreude Rec. )
KHRISTIAN K ( Minimal And Melodies )
STREAKO* ( Deaf Company )
ANDY_AGE* ( Deaf Company )
BOURNE* ( Deaf Company / Oversized Records )
BRIDGEND* ( Deaf Company )
TOMCHI ( Deaf Company )
B-SQUIT ( Egerszeg Technikum )
FACE SHOP

Start: 21.00
Belépő: lányoknak ingyenes, fiúknak 600 HUF
Helyszín: Pub Fiction Club, 9400 Sopron, Gyár u. 3. (az Interspar mögött)

www.deafcompany.com
www.deafnessrecords.com
www.igordourden.com
www.myspace.com/minimalandmelodies
www.facebook.com/event.php?eid=164785273542129

1 megjegyzés:

BEATPORT DEEP HOUSE TOP 10

Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player