kedd, október 20, 2009

Cár - Hungarian Stallion 3

Új mix Cártól a Soundheaden!


Cár - Hungarian Stallion 3

„Mennyire érzed Chicago-nak?" - kérdeztem Cártól, a legújabb mixének apropóján. „Sohasem tudom kategorizálni" - hangzott el a válasz. Mint mindig. És valóban! Távol állunk a stílusok kompatibilitásától, és a kategóriák kötelezõ elvárásaitól.

A „Hungarian Stallion" legújabb, harmadik része egy egészen egyedi szelekció, olyan elõremutató produceri munkákkal, amelyeket nem is érdemes pontosan stílusokkal kategorizálni, az elõadók és munkáik magukért beszélnek.

Többek közt olyan producerek szerzeményei fordulnak meg a korongon, mint Peter Kruder (Kruder & Dorfmeister), a bécsi illetékességû Stereotyp, a titokzatos Snuff Crew fantázianevû gigolo duó, az ausztrál acid producer Kikumoto Allstars, valamint Faze Action, Fetisch & Me, valamint az olasz Ivano Coppola és nem utolsó sorban a Rainer Trüby Trióból jól ismert Christian Prommer.

Mind olyan elismert nevek, producerek, akik kiemelkedõen magas szinten mûvelik az elektronikus zenék képzeletbeli táptalaját, bármilyen modern zenei, vagy más irányzatról legyen szó - a lényeg az elõremutatás iránti vágy.

Chicago és Detroit? Összetéveszthetetlen, kikerülhetetlen helyszínek, melyek légkörét és alkotói hangulatát most egy „Magyar Csõdör" idézi fel egy vadonatúj - a Deaf Company gondozásában, a Soundhead jóvoltából napvilágot látott - mixben, a legújabb megjelenésekkel, elõremutató látásmódban - nem csak magyaroknak.

Nyugodtan kijelenthetjük: Cárnak végképp elege lett a kiszámítható stílusirányzatokból és a divathullámokból. Mostantól új ösvényeket keresve, kitaposva - akárcsak egy megzabolázhatatlan csõdör - folytatja útját a modern elektronikus tánczene végeláthatatlan térképén.

(Streako)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

BEATPORT DEEP HOUSE TOP 10

Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player